1: آیا فردی که یکبار اقدام به تغییر نام خانوادگی نموده و شناسنامه
جدید را نیزتحویل گرفته و مورد استفاده قرار داده امکان بازگشت به نام
خانوادگی اولیه خود را دارد ؟
در موارد استثنایی با طرح در کمیسیون مربوطه امکان پذیر است.
تعداد بازدید : 1
2: راه داشتن باغهای کشاورزی به هم تجمیع محسوب می شود؟
سلام صرف راه داشتن به یکدیگر دلیل بر تجمیع نیست
کد پاسخ دهنده:11
تعداد بازدید : 2
3: باسلام درهنگام قرار ازدواج دخترم قرارشد وسایل زندگی توسط طرفین تهیه شود ولی داماد پس از عقد ازتعهدات خود شانه خالی کرد وبعد از آن هر زمان ما خواستار انجام قرار برای شروع زندگی داشتیم با توجه به اینکه آذری قطع ارتباط میکرد تااینکه برای جلوگیری از بهم خوردن زندگی وسایل توسط دختر وشروع زندگی کردند ظاهرا ازاین موضوع سوء برداشت نموده ومیگوید من هرچه میگویم باید اطاعت کنی وهیچگونه حق اعتراض نداری بحدی که زندگی آنها در حال جدایی است که سوال این است.
1-محل زندگی باتوافق است آیازوجه بعلت زورگویی همسر در شهر زندگیش میتواند درخواست زندگی درمشهد یا محل دیگری بنماید باتوجه به آنکه حق کار وتحصیل درعقدنامه داده شده است
2-درصورت عدم تفاهم زوجه میتواند وسایل تهیه شده برای زندگی تا زمان تغیین تکلیف برگرداند ودرصورت امتناع شوهر جگونه عمل شود
3-قسمتی ازطلای داده شده (هنگام عقد قید شده درحدشئونات ) که فروخته شده وماشین باسم زوجه میباشد درصورت طلاق چگونه عمل میشود
درصورت درخواست زوجه برای طلاق چه حقوقی میتواند طلب نماید
با سلام
الف-مطابق 1114 قانون مدنی زن باید در منزلی که شوهر تعیین میکند سکنی نماید مگر آنکه اختیار تعیین منزل به زن داده شده باشد.
ب-سلام اری زوجه می تواند جهیزیه یا اموال خود را از طریق دادگاه حقوقی برگرداندج-زوجه میتواند اموال یا جهیزیه خود را مطالبه کند
کد پاسخ دهنده:11
پاسخ های ارائه شده در وب سایت این مرکز صرفا در جهت رهنمود و ارشاد حقوقی کاربران محترم است و قابل استناد در هیچ یک از مراجع قضایی و اداری نیست
تعداد بازدید : 4
4: مشاوره حقوقی خانواده در گ درکجا می توان انجام داد
واحد ارشاد و معاضدت قضایی مستقر در دادگستری کل به آدرس میدان جانباز خیابان ساجدی
کد پاسخ دهنده:1
تعداد بازدید : 2
5: سلام.بنده وکیل دادگستری هستم.در موسسه حقوقی مدتی مشغول به کار بوده ام که موسسه مربوطه بدون اطلاع اینجانب از موکلین پول گرفته و متواری گشته اند . حال آیا بنده بعنوان وکیل مسئولیتی دارم ؟ قابل ذکر است اینجانب بابت پرونده های کلاهبرداری شده از موکلان تاکنون مبلغی از موسسه اخذ نکردم.
با سلام،در صورتیکه عرف و رویه موسسه حقوقی مزبور، دریافت حق الوکاله ازموکلین شما بوده و موکل به عنوان حق الوکاله مبلغ را پرداخته کرده باشد ؛بنابر این شما در قبال وجه ماخوذه مسولیت مدنی دارید و به عنوان وکیل موسسه باید جبران خسارت کنید(در صورت اثبات عدم قصور مسئولیتی متوجه شما نیست)
کد پاسخ دهنده:10
تعداد بازدید : 4
6: با سلام:1-آیا اگر تعدادی از ورثه راضی به فروش اموال متوفی باشند اما تعداد دیگر مخالفت نمایند چه کار باید انجام داد 2- اگر یکنفر از ورثه با اخذ مدارک دیگر ورثه و بدون احضار ورثه دیگر از ناحیه شورای حل اختلاف ادعا نموده است که گواهی انحصار وراثت دریافت نموده است و روزنامه انتشار یافته را هم به ما نشان نداده است آیا کلاهبرداری نیست
با سلام خدمت شما شهروند گرامی: پاسخ 1- به استناد ماده 300 قانون امور حسبی هریک از ورثه می توانند درخواست تقسیم سهم خود را از دادگاه از سهم سایر ورثه بنمایند و این امر با تقدیم دادخواست تقسیم ترکه امکانپذیر است.
پاسخ2-در صدور گواهی انحصار وراثت نیازی به احضار تمام ورثه نمی باشد بلکه هر یک از ورثه میتواند از شورای حل اختلاف با ارائه مصدق مدارک ومستندات مورد لزوم ورعایت تشریفات مقرر قانونی نسبت به دریافت گواهی انحصار وراثت اقدام نمایند وچنانچه تعداد ورثه قید شده در گواهی انحصار ورثه مورد تایید سایر ورثه باشد امکان کلاهبرداری متصور نیست.
کد پاسخ دهنده:1
تعداد بازدید : 2
7: مادر مسنی دارم که هزینه درمان و زندگی را از دریافت اجاره تامین میکند ولی گاهی مستاجرین در پرداخت اجاره بدحسابی میکنند. آیا میتوان متن زیر را در اجارهنامه نوشت و با ارسال اظهارنامه جهت اطلاع موجر، اقدام عملی نمود:
آیا در اینصورت اگر شکایتی از طرف مستاجر طرح گردد مسئولیت و جرمی متوجه موجر نخواهد بود.
"با توجه به ماده 10 قانون مدنی، مستاجر با علم و اطلاع کافی و قبول مسئولیت کلیه عواقب و خسارات احتمالی و با تنفیذ اختیار و اسقاط کافه حق هرگونه اعتراض از خود، توافق نمود در صورت تاخیر در پرداخت حداکثر دو اجاره متوالی یا غیر متوالی، موجر حق دارد بدون نیاز به مراجعه به مراجع قضایی و قانونی راسا نسبت به قطع انشعابات آب و برق و گاز و تلفن و نیز فسخ یکطرفه اجارهنامه اقدام و تخلیه را درخواست نماید".
با سلام قطع انشعابات مذکور امکان ندارد و خلاف قانون استکد پاسخ دهنده:11
تعداد بازدید : 2
8: سه چک از فردی داشتم که هیچیک را پاس نکرد و ادعای عدم توانایی پرداخت کرد و هیچ مدرکی مبنی بر عدم توانایی مالی در پرداخت ارایه نکرده بود و حتی درخواست خود را امضاء نکرده بود و شهودش هم در دادگاه حاضر نشدند با این وجود دادگاه حکم داد که مبلغ را در 25 ماه پرداخت نماید و تجدید نظر هم تایید کرد....!!!
از آن تاریخ 15 ماه گذشته و هیچ مبلغی پرداخت نکرده. چه باید بکنم؟
از این قوانین ناقص و رسیدگیهای ناقص که بیشتر حامی قانون شکنان است به کجا شکایت بریم که مجبور نباشیم بیش از مبلغ طلب، وقت بگذاریم و هزینه کنیم....؟
سلام چنانچه اقساط خود را پرداخت نکرده می توانید مالی را جهت توقیف معرفی کنید و اگر ندارد اعمال ماده 2 و زندانی شدن وی را تقاضا کنیدکد پاسخ دهنده:11
تعداد بازدید : 2
9: با عرض سلام احتراما اینجانب دارای یک باب واحد مسکونی به متراژ 75 متر (بلوار پیروزی )هستم که تنها سرپناه و محل زندگی من است . همسرم بواسطه مطالبه مهریه این تنها ملک زندگی مان را توقیف کرده است . ملک در رهن بانک مسکن است و سند شش دانگ به نام من است البته در ابتدای زندگی بصورت وکالتی دو دانگ از این واحد را به ایشان واگذار کردم .(فقط وکالتی ) حال با این شرایط آیا دادگاه اجرای احکام نباید به درخواست من مبنی رفع توقیف ملک بواسطه مستثنیات دین بودن این ملک پاسخ بدهد . متسفانه پاسخ درستی نمیدهند . پیشاپیش از بذل توجه و پاسخ شما سپاسگذارم . با تشکر
با سلام به شما شهروند گرامی :چنانچه مالکیت زوجه در خصوص دو دانگ منزل مذکور مستقر باشد ایشان می تواند درصورت عدم افراز ملک تقاضای فروش آنرا از دادگاه بنماید وشما می توانید با پرداخت مبلغ دو دانگ ( با توافق یا مبلغ کارشناسی شده)از فروش ملک مذکور جلوگیری نمایید وفرض بند الف ماده 524 قانون آیین دادرسی مدنی درخصوص مستثنیات دین در صورتی است که شما مالک تمامیت شش دانگ منزل مذکور باشید .وچون شما نسبت به انتقال دو دانگ آن اقدام نموده اید در آنصورت تابع مقررات ملک مشاعی است .
کد پاسخگو: 1
تعداد بازدید : 3
10: با عرض سلام احتراما اینجانب دارای یک واحد منزل مسکونی 75 متری هستم (در بلوار پیروزی)که در رهن بانک مسکن است البته سند شش دانگ بنام من است . همسرم بواسطه مطالبه مهریه (314 سکه) منزل راتوقیف کرده است . من و دخترم در حال حاضر در این منزل زندگی میکنیم و این تنها ملک من میباشم و ملک دیگری ندارم . حال با این توضیحات چرا اجرای احکام خانواده ملک من را علیرغم درخواست کتیب من و علیرغم عدم ارائه ملک دیگری از من از طرف همسرم ، این ملک را از توقیف خارج نمیکند . آیا مگر این ملک جزء مستثنیات دین نیست . از پاسخ شما سپاسگذارم.
با سلام به شما شهروند گرامی :چنانچه مالکیت زوجه در خصوص دو دانگ منزل مذکور مستقر باشد ایشان می تواند درصورت عدم افراز ملک تقاضای فروش آنرا از دادگاه بنماید وشما می توانید با پرداخت مبلغ دو دانگ ( با توافق یا مبلغ کارشناسی شده)از فروش ملک مذکور جلوگیری نمایید وفرض بند الف ماده 524 قانون آیین دادرسی مدنی درخصوص مستثنیات دین در صورتی است که شما مالک تمامیت شش دانگ منزل مذکور باشید .وچون شما نسبت به انتقال دو دانگ آن اقدام نموده اید در آنصورت تابع مقررات ملک مشاعی است .
تعداد بازدید : 5